Anne & Marijn

Voor Anne en Marijn hebben we hun trouwkaart mogen ontwerpen. Ze wilden graag een witte kaart met veel bloemen en kleur.

Recensie:
Het kiezen van een ontwerp voor de uitnodiging voor je huwelijk is een delicate zaak. Tijdens het Wedding Event in Oisterwijk ontmoetten we Nikki en Imli en zagen we hun enthousiasme voor hun vak. In de weken die volgden bleef dit aanstekelijke enthousiasme ons bij en hebben we contact opgenomen met de beide zussen. We zijn erg te spreken over de manier waarop deze meiden ons hebben geholpen. Na het aanleveren van illustraties, foto’s met sfeerbeelden en andere ideeën kregen we drie ontwerpen. We hadden echter een ander beeld in ons hoofd, wat we direct met Nikki en Imli hebben besproken. Hierop hebben zij zeer snel twee nieuwe ontwerpen aan ons voorgelegd, die direct in de smaak vielen. Het was fijn om te merken, dat de meiden alle begrip hadden voor het feit dat het soms lastig is om een vrij specifiek beeld over te brengen. Ook de open en vlotte communicatie speelde hierbij een positieve rol.

Toen het ontwerp eenmaal definitief was gemaakt, kon er een papiersoort geselecteerd worden en zijn de kaarten in een vlot tempo afgemaakt. Inmiddels zijn we alweer een paar maanden verder en kunnen we terugkijken op een fijne samenwerking met Soetzappig. Misschien ook leuk om te vermelden; Soetzappig bewaart het ontwerp voor langere tijd, waardoor je eventueel in de toekomst bij een leuke gelegenheid of een jubileum nogmaals gebruik kunt maken van het oorspronkelijke of aangepaste ontwerp! Kortom, neem contact op met deze meiden en zij ontwerpen graag de perfecte kaart voor je!
Anne en Marijn Hendrikx