AD & ESMÉE

Via de trouwbeurs kwamen Esmée en Ad met ons in contact. Ook voor hen hebben we een geheel unieke trouwlijn mogen ontwerpen. We ontvingen een flinke mail met uitleg waar ze naar zochten. Voor ons was het meteen helder en zijn gelijk aan de slag gegaan. De communicatie ging heel soepel en wat een enthousiasme kregen we van dit bruidspaar terug. Hun trouwlijn bestaat uit de volgende elementen:

• Save the date

• Uitnodiging

• Programmakaartje

• Geloftenboekjes

• Fotostrip

• Champagnemuntjes

• Welkomstbord

Heel gaaf dat we deze trouwlijn zo groot door hebben kunnen trekken in zoveel elementen. Het was een heel mooi compleet plaatje!

“Imli en Nikki hebben ons perfect geholpen met het ontwerpen van onze trouwuitnodigingen en meer. Na de dames en hun werk gezien te hebben op een beurs waren we direct overtuigd; zoveel meer en zoveel persoonlijker dan de ‘standaard’ uitnodigingen die je in een grote map vindt. Een paar maanden later hebben we per mail contact gezocht en onze wensen en ideeën voorgelegd. Al snel kregen we een eerste ontwerp toegestuurd. Het leek even lastig onze ideeën te vertalen naar iets concreets, maar door het fijne mailcontact zaten we al heel snel op de goede weg. Nikki en Imli hebben ontzettend goed naar ons geluisterd en geen vraag, verzoekje of aanpassing (groot of klein) was teveel. Ze hebben ons daarnaast super goed geadviseerd over de toepassing van goudfolie, iets wat we heel erg graag terug wilden laten komen in onze trouwlijn. Naast onze save the date kaartjes en uitnodigingen hebben Nikki en Imli in dezelfde stijl een gepersonaliseerde spiegel, fotostripjes voor de photobooth en champagnemuntjes ontworpen. Onze trouwlijn was helemaal compleet en écht ons dankzij Soetzappig!”

Ad & Esmée