BAS & MARIEKE

Bas en Marieke wilden iets heel origineels, waar wij altijd heel enthousiast van worden. Het was voor hun belangrijk dat de verschillende locaties van hun bruiloft duidelijk naar voren kwamen aangezien elke plek voor hen een belangrijke betekenis had. Het bruidspaar ging op de dag zelf van plek naar plek op de bakfiets, dus deze moest dan ook zeker terugkomen in de trouwlijn.

Voor Bas en Marieke hoefde het niet te officieel en te perfect te ogen. Het mocht speels ogen, wat naar ons idee super mooi heeft uitgepakt. Ze kozen ervoor om hun trouwlogo op de bakfiets terug te laten komen, dat maakt het plaatje natuurlijk helemaal compleet!

“Hele leuke, meedenkende meiden die dan ook nog eens een heel tof en vooral heel origineel product afleveren. Bereid om verder mee te denken in aankleding en uiteindelijk zelfs in de cadeauā€™s die wij hebben gehad als herinnering aan onze mooie dag! Onze ceremoniemeesters wisten ze dan ook meteen te vinden voor het logo etc om zelfs bierviltjes en dat soort dingen te laten maken šŸ˜ŠĀ kortom: helemaal top!”

Bas & Marieke