Daniël Aria Esli Sahabuddin

Voor Reza en Charlaine hebben we het geboortekaartje mogen ontwerpen voor hun zoontje, Daniël. Het hele proces was erg gezellig! Door het goede vertrouwen in ons kunnen, waren we heel vrij in het ontwerpen van het kaartje.

Het moest een galaxy thema hebben, dat was de grootste leidraad. De letters van de naam mochten wat body hebben. Het eerste ontwerp was meteen goed na een paar kleine aanpassingen. We vinden het een super leuk kaartje geworden en heel anders dan we normaal ontwerpen. Ook hebben we voor hen een raamtekening mogen maken, geheel in dezelfde stijl als het geboortekaartje natuurlijk!

“Wat zijn we blij met het geboortekaartje voor Daniël! We wilden graag een bijzonder en persoonlijk kaartje dat bij ons zou passen. We wisten dat jullie (Soetzappig) onze ideeën tot een mooi ontwerp konden maken. En dat is gelukt!
We hadden al een idee over hoe het kaartje er uit mocht zien. Tijdens onze ontmoeting hebben we onze ideeën met jullie gedeeld en het eerste ontwerp was direct raak. Jullie hebben er een kaartje van gemaakt dat bij ons past in jullie eigen stijl. In het echt is het kaartje nog mooier dan de foto’s op de website laten zien. De zilverfolie zorgt voor een verrassend effect en het kaartje voelt heerlijk zacht. We krijgen alleen maar leuke reacties en dat is zo leuk. Met trots vertellen we het tegen iedereen dat jullie, de meiden van Soetzappig, het kaartje hebben gemaakt. Jullie hebben ons zo fijn meegenomen in het proces en advies gegeven in het ontwerp en de mogelijkheden. Enorm bedankt voor het mooie kaartje, we hebben de geboorte van onze zoon met een bijzonder kaartje mogen vertellen aan iedereen.”

Reza en Charlaine