ESMÉE

Voor Reza en Charlaine hebben wij al eerder een geboortekaartje mogen ontwerpen. Voor hun eerste kindje Daniël hadden we een ontwerp gemaakt wat helemaal bij hun paste. Dit wilde ze voor hun tweede kindje ook gebruiken, maar wel aanpassen. Dit kaartje kreeg andere kleuren en een ander thema. Het past perfect bij het andere geboortekaartje en is zo een mooi setje. Toch heeft het een hele andere uitstraling, wat het uniek maakt. Het kaartje is afgewerkt met een soft-touch laminaat en goldfoil. Ook hebben we weer voor hun een raamtekening mogen maken in dezelfde stijl.

“In 2018 maakten Nikki en Imli het mooie en stoere geboortekaartje voor Daniël. Voor Esmée wilden we graag een kaartje dat zou passen bij het kaartje van haar broer, maar met een ander thema. Het thema hadden we nog niet voor ogen en daar hebben de meiden ons goed in geholpen. Het eerste ontwerp viel direct bij ons in de smaak en met wat kleine aanpassingen was ie perfect!
We zijn super blij met het kaartje en krijgen er veel complimenten over. Het leuke is dat vrienden en familie het kaartje van Daniël er in herkennen en dat was precies wat we wilden. Het is een eigen kaartje voor Esmée, met dezelfde uitstraling. Lieve meiden van Soetzappig, enorm bedankt voor het mooie kaartje, jullie creativiteit en goede adviezen. “

Reza & Charlaine