PHILOU

Voor de kleine Philou hebben we haar geboortekaartje mogen ontwerpen. De naam ‘Philou’ is met goudfolie gedrukt om het mooie glanzende gouden effect te creëren. Deze komt extra mooi naar voren doordat de kaart voorzien is van soft touch laminaat, waardoor de kaart aan beide kanten heel zacht aanvoelt en een matte look heeft. Dit geeft een mooi contrast met de goudfolie!

Ook hebben we een raamtekening voor Philou mogen maken!

“We wisten eigenlijk al heel goed wat we wilden: een uniek, minimalistisch en stijlvol kaartje dat in het teken zou staan van de naam van onze dochter. Ook een aantal specifieke details behoorden tot ons wensenlijstje.
We kregen in de eerste e-mail al 4 erg mooie ontwerpen binnen. Het geboortekaartje is uiteindelijk een combinatie geworden van alle ontwerpen. We wilden namelijk graag het logo van het ene ontwerp, het lettertype van het andere ontwerp en de voorkant van nog een ander ontwerp. Die voorkant wilden we vervolgens weer laten aanpassen etc. Een hoop ‘eisen’ dus. Het maakte de dames echter allemaal niet uit, ze gingen met enthousiasme aan de slag met al onze wensen. Wat een geduld!
Toen kwam ook nog onze wens voor wat betreft de druktechniek: foliedruk. Wisten wij veel dat er zoveel verschillende foliedrukvarianten waren! Door de korte lijntjes die de dames hebben met verschillende drukkers, konden álle opties aan ons worden voorgelegd. Daarbij werd ar ook een geweldige raamtekening.Kortom, wij zijn super trots en nog steeds verliefd op het unieke geboortekaartje en de raamtekening en wij bevelen deze zussen dan ook zeker aan!”
Thomas & Donja