PHYLOUX DALE MARIJKE COEHORST

Voor Tom en Ghioya hebben we al vele mooie dingen voor mogen maken. Het was dan ook weer een feestje om hun aan de slag te mogen voor hun derde kindje. Aangezien het nu een meisje was, wilde Ghioya van alles uit de kast trekken om tot het perfecte kaartje te komen. Tijdens de afspraak kwamen er genoeg ideeën naar boven en was uiteindelijk het snel duidelijk waar ze voor wilden gaan. Het ontwerp moest een lieve uitstraling krijgen met veel illustratie, glitters en gold-foil.

In dezelfde stijl hebben we een labeltje toegevoegd dat de uitnodiging was voor de babyborrel. Om het totale plaatje helemaal compleet te maken, hebben gouden sluitstickers laten drukken in de vorm van het vlindertje dat terug komt in het geboortekaartje. Ook hebben we voor hun een vlag ontworpen zodat deze bij het huis opgehangen kon worden.

“Nikki en Imli zijn altijd even creatief en professioneel. Ze denken mee en komen altijd met een oplossing. Voor onze bruiloft heeft Soetzappig al het drukwerk verzorgd. Van de save the date tot het bedankje en alles er tussenin. Alles was in 1 prachtige stijl dus het was een erg mooi geheel. We zijn blij dat we Soetzappig hebben leren kennen. Toen we geboortekaartjes nodig hadden hoefden we ook niet te zoeken, Nikki en Imli zorgen er gewoon voor dat het supermooi is en alles op tijd af is. Bij de geboorte van onze dochter hebben zij zelfs een vlag ontworpen in dezelfde stijl als het geboortekaartje. Ze zijn echt van alle markten thuis en maken eigenlijk alles wat je wilt. Hoe je het wilt. Dankjewel meiden voor al jullie mooie creaties 

Tom en Ghioya