QUINTEN & MIRANDA

Quinten en Miranda wisten best wel goed wat ze voor ontwerp wilden hebben voor hun trouwlijn. Miranda had al een aantal voorbeelden naar ons toegestuurd en die zagen er ook heel mooi uit. Het was alleen nog een kwestie van alles in een lijn trekken. Maar dat het iets met groen en blaadjes zou worden was al vrij snel duidelijk.

Na wat kleine aanpassingen was de trouwlijn al vrij snel definitief. De bronskleurige folie geeft het ontwerp iets extra’s. Ook kozen ze voor een waxstempel om de enveloppen mee te dichten. Kleine details die het geheel mooi afmaken.

“De dames van Soetzappig hebben ons fantastisch geholpen bij het stylen van onze bruiloft. Vroeg voor het versturen van de kaarten zijn we samen gaan zitten om verschillende stijlen en materialen te vergelijken. Ze voelden goed aan wat wij in gedachten hadden en bouwden daar een mooi beeld van. De stijl en kleuren van de kaarten zijn verder doorgevoerd in details op onze bruiloft, dat vormde een heel mooi geheel. Soetzappig heeft zo een hele mooie stempel gedrukt op onze dag!.”

Quinten & Miranda